2382021900 20ης Οκτωβρίου 26, Γιαννιτσά arnakisimos@gmail.com
hero image
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΝΑΚΗΣ
Ασφαλιστικό Γραφείο Γιαννιτσά

Το γραφείο μας “Ασφάλειες Αρνάκης” το οποίο εδρεύει επι της οδού 20ης Οκτωβρίου 26 στα Γιαννιτσα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης και είναι σε θέση να σας προσφέρει τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες ασφάλειες για εσάς ή την οικογένειά σας.

Με συνέπεια, σοβαρότητα και συνεργαζόμενοι με τις πιό αξιόπιστες εταιρείες ασφάλισης της Ελλάδας και του εξωτερικού έχουμε καταφέρει να καθιερωθούμε στον κλάδο των ασφαλίσεων κάθε είδους παρέχοντας τις καλύτερες και τις πιό οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη.

Μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα που απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Αν και συνεργαζόμαστε με τις πλέον φερέγγυες εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς, δεν έχουμε συμβατικές δεσμεύσεις ή οικονομική εξάρτηση από καμία. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Έτσι ψάχνουμε καθημερινά τις καλύτερες τιμές της αγοράς καθώς και ειδικές τιμές και εκπτώσεις για να σας προσφέρουμε ένα πλήρες και ολοκληρωμένο ασφαλιστικό συμβόλαιο στην καλύτερη τιμή.

Οι ασφάλειες Αρνάκης αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία στον τομέα της ασφάλισης δημιουργούμε για τους πελάτες μας ένα αξιόπιστο και ασφαλές δίκτυο για την κάλυψη κάθε σας ανάγκης.

Φιλοσοφία του ασφαλιστικού γραφείου μας είναι να είναι πάντα δίπλα σας με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και φερεγγυότητα παρέχοντάς σας τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις για την ασφάλεια της οικίας σας, του αυτοκινήτου σας, του σκάφους σας, ασφάλεια υγείας την δική σας ή των αγαπημένων σας προσώπων αλλά και κάθε είδους ασφάλεια.

Επισκεφθείτε το γραφείο μας για Γιαννιτσά ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε ασφάλεια επιθυμείτε.