2382021900 20ης Οκτωβρίου 26, Γιαννιτσά arnakisimos@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ 
Ασφάλειες Αρνάκης | Ασφαλιστικό Γραφείο Γιαννιτσά

Το γραφείο μας “Ασφάλειες Αρνάκης” το οποίο βρίσκεται στα Γιαννιτσά, συνεργαζόμενο με 15 από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο της ασφάλισης με σκοπό την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Συμμεριζόμενοι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σημερινή κοινωνία, το γραφείο μας παρέχει τις καλύτερες και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές προτάσεις, με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, δημιουργώντας αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εμάς και τους πελάτες μας εδώ και χρόνια.
 
 
 
 
 
 
 
...μαζί θα βρούμε την ιδανική ασφάλεια
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Η ασφάλεια αυτοκινήτου για αστική ευθύνη έναντι τρίτων είναι υποχρεωτική από το νόμο. Έτσι εμείς, στο ασφαλιστικό γραφείο μας εξετάζουμε με προσοχή όλες τις παραμέτρους που μπορούν να μειώσουν το τελικό κόστος ασφάλισης του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για μια νέα ασφάλιση είτε για ανανέωση συμβολαίου και σας προσφέρουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς ασφάλεια.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ
Το γραφείο μας μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλεύσει αναφορικά με τη σωστή επιλογή ασφάλεια ζωής. Έτσι, με τη βοήθειά μας, μπορείτε να επιλέξτε κάποιο πρόγραμμα που να ταιριάζει 100% στις ανάγκες σας. Για ατύχημα, μόνιμη - μερική αναπηρία, κάλυψη εξόδων νοσοκομείου, για απώλεια εσόδων από το ατύχημα, για συνταξιοδοτικό κ.α.
 
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Ασφάλεια κατοικίας είναι ένα πρόγραμμα εξασφάλισης της περιουσίας σας είτε αυτή αφορά στο κτίριο, είτε σε έπιπλα, συσκευές κτλ. Η κατοικία στεγάζει την οικογένεια και τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή. Προστατέψετε λοιπόν το σπίτι σας,  το εξοχικό ή την επιχείρησή σας από τυχόν κλοπή, πυρκαγιά, σεισμό ή πλημμύρα.
 
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΟΥΣ
Η ασφάλιση του σκάφους σας είναι υποχρεωτική από τον Νόμο και το ασφάλιστρο καθορίζεται κυρίως από την ιπποδύναμη της μηχανής ενώ σε κάποιες εταιρείες ενδέχεται να παίξει ρόλο και η ηλικία του χειριστή. Στο γραφείο μας μπορούμε να βρούμε την ιδανική ασφάλεια για το σκάφος σας σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
  Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων
  Ασφάλιση Συνταξιοδότησης
  Ασφάλιση Περίθαλψης
  Ασφάλιση Παραγωγής
  Αστική Ευθύνη Ιατρών
  Ταξιδιωτική Ασφάλιση
  Ασφάλειες Μεταφορών
  Ασφαλίσεις Νομικής Προστασίας
 
Επισκεφθείτε το γραφείο μας για Γιαννιτσά ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε ασφάλεια επιθυμείτε.